Volgend weekend vindt in Geel op zondag het BK wielrennen plaats. In Geel-Bel is er het grote beachvolleybaltornooi. Er worden meer dan 1.400 spelers en speelsters verwacht.

Van beginners tot profs, iedereen is welkom.

Spetter is al 21 jaar actief in het beachvolley. De vereniging staat bij duizenden volleyballers in het land bekend voor de piekfijne organisatie van haar tornooien. “We bieden onze deelnemers en supporters een dagvullend programma boordevol sport en ontspanning”, zegt de Spetter-crew. “De schitterende locaties zijn een garantie voor een weekend vol amusement.”

Van beginners tot profs
Tijdens de Spetter-beachvolleytornooien kunnen de deelnemers zich inschrijven voor negen verschillende niveaus, van absolute beginners tot echte profs. Er zijn reeksen voor dames, heren en gemengde teams. In de twee laagste niveaus (dames- en heren-recreatief) spelen de ploegen met drie spelers, in de andere reeksen met twee.

Die ruime keuze maakt het voor iedereen mogelijk om deel te nemen: vader en zoon, moeder en dochter, broer en zus, … Je hoeft absoluut geen doorwinterd volleyballer te zijn. De funfactor staat bij Spetter centraal. Al moet worden gezegd dat de infrastructuur perfect in orde is. Elk volleybalnet hangt absoluut recht en overzichtelijke speelschema’s zorgen ervoor dat elke speler zijn rust- en lunchpauzes netjes kan inplannen.

Ook worden altijd voldoende terreinen voorzien zodat alle reeksen tegelijkertijd kunnen spelen. Elke ploeg kan in de voorronde aan minimaal vier wedstrijden deelnemen en twee keer fungeren de deelnemers als scheidsrechter. In de finaleronde zijn er andermaal twee à drie wedstrijden.

Inschrijven kan via de website www.spetter.com. Elke deelnemer betaalt 11 euro per dag. Daarvoor krijg je ook automatisch toegang tot het recreatiedomein en mag je er van alle faciliteiten gebruik maken.

Gedetailleerde informatie over de wedstrijden en inschrijvingen vindt u op www.spetter.com

Foto's: Spetter 2011